Monday, February 09, 2009

Måndag (och helg)

Då jag inte skrev någon dagsrapport, vare sig i fredags eller för helgen så får jag väl lägga till dem här.

Fredagen gick mest ut på att förbereda kvällens "Rotten Food Festival" där jag var specialinbjuden gäst på kontoret. Var väldigt skoj att träffa alla igen (även om jag bara varit borta en vecka) och gick som vanligt hyfsat villt till... även om det inte sattes några nya rekord och alla var hemma innan midnatt. Fick även iväg lite O&G-ansökningar till Skottland.

Helgen var sedan väldigt lugn. Glodde på The Dark Knight på lördagen (väl sevärd för andra gången, även om den fortfarande var lite för lång) och Death Race (en klart kompetent actionrulle) på söndagen.

I dag har jag så återgått till arbetet och kollat igenom Monster, Workopolis, Platsbanken och Proffice och fått iväg 4 ansökningar på Proffice. Allt inköpsjobb, men placeringarna var i Uppsala, Göteborg, Tranemo och Malmö.

Är väl sådär sugen på att flytta till Tranemo egentligen, men de tillverkar arbetskläder och det har jag liksom lite vana av.

*********

Förutom detta var det dags att panta flaskor, vilket man på Island gör genom att bunta ihop allt i en påse, räkna skiten själv (i omvänd ordning dock), köra den till närmsta bemannade återvinningsstation och överlämna påsarna till personalen där. Sen sätter de in pengarna på ens konto.

Varför de inte kan ha det som i Sverige, med pantautomater, begriper jag inte!?! 

Sen fick jag iväg lite vykort till USA, då jag lovat några bekanta där att skicka fina bilder på Island.

No comments: