Tuesday, February 10, 2009

Idag är det tisdag

Nåväl, vad har jag då gjort idag. Handlat mat, lånat nästa bok i "Song of Ice and Fire" (som för övrigt är världens bästa fantasy-serie) och försökt göra det sista som krävs för att registrera mig hos arbetsförmedlingen.

Har egentligen ingen stress med det, då jag fortfarande är anställd hos BYKO (är på semester en dryg månad), men jag kände att det måste ha gått lagom med tid från månadsslutet så att de flesta borde ha registrerat sig.

O, så fel jag hade.

Åkte dit vid halv ett och fick nummer 281 och då de höll på med c.a nummer 180 såg jag framför mig en låååång väntan. Dock inte så lång som det blev, för vid halv tre var de vid nummer 240 och då gick jag. De stänger nämligen klockan tre.

Så planen får helt enkelt bli att vara där vid åtta i morrn bitti (de öppnar nio), för att vara bland de första som får hjälp. Därför fixade jag även bok att läsa.

Har även gått igenom platsannonser här på ön och blir bara deppig. Kan ju börja med att den isländska platsbanken suger mer än den svenska (som faktiskt är helt ok) och de har _bara_ industrijobb. Nej, jag är inte så desperat ännu att jag tänker knega i fiskfabrik på landsbyggden. 

Lassade dock in en spontanansökan till Nordurál (aluminiumfabrik) då jag läste i nyheterna att de faktiskt letar folk och går med vinst!

Annars intet nytt att rapportera.

No comments: