Friday, January 02, 2009

PR-maskineriet slår till igen

Än en gång har jag lyckats med att få mitt namn med i tidningarna; börjar bli riktigt bra på det här. Borde kanske börja jobba som PR-konsult och dela med mig av mina tips?

Ja i alla fall så var jag på Selfoss över nyår och firade med moster, morbror och deras familjer. Var ett skönt, lugnt och avslappnande firande där vi delat på fyra inte avslutade två flaskor rött eller ens en flaska skumpa. Vilket gjorde oss alla lite förvånade dagen efter... speciellt mig då jag ändå hade en mild huvudvärk.

Nåväl. Jag tog i alla fall långfärdsbussen dit på nyårsafton och hade planerat att ta densamma tillbaka på nyårsdagen. Men det gick visst inga bussar då.

Så istället blev det till att vakna tidigare än tuppen i morse för att ta första turen med stadsbussen, som from i år går hela vägen till Selfoss, till stan. Och då det var första turen någonsinn, så delade vi pendlare (ja, de andra var pendlare och jag låtsades) bussen med borgmästarinnan och blev fotade för landsortspressen och allt vad det nu heter.

Och eftersom jag var först på bussen fick jag ett gratis månadskort! Vad jag nu ska med det att göra vet jag ej, men jag har det i alla fall.

Så ett gratis PR-tips från konsulten: Ta första bussen någonsinn någonstans :)

No comments: