Monday, December 31, 2007

Snart nytt år

Då var 2007 på väg ut!

Som en gammal gubbe som knuffas ner för Ättesstupan, ner på ett isberg för att flyta bort över horisonten innan växthuseffekten smälter det och han drunknar - om han nu inte blir räddad av en isbjörn som lärt sig simma långt.

Istället får vi ett litet nyfött 2008 som inleder med en lång ointressant mörkerperiod. För varför är alltid januari och februari så tråkiga?? Det händer liksom aldrig någonting speciellt då? Eller går Vinter OS kanske i februari (dock inte i år, men när det går)? Minns inte... och orkar inte googla. Ska inte det gå i Sibirien nästa gång förresten? Blir ju vrålkallt - och dit vill man ju definitivt inte.

Men vad ska man göra 2008 då? Får se... bröllop i Härjedalen i Mars (blir skitcoolt med vinterbröllop o åka scooter o krocka med renar), sen tar brorsan studenten i Juni (alla bjudna - 11 Juni! Be there or be a fyrkant) och sen finns det en massa alternativ.

Ska visst spelas fotboll i Scwheiz/Österrike (vore kul att åka). Eller så ska man kanske köra en roadtripp i USA-land (vill köra Dodge Charger - WROOOM!). Eller så drar man slutligen land o rike runt här på ön? Eller så drar man ner till Turkrike o hälsar på.

Alternativ saknas med andra ord inte. Så det borde bli en najs sommar, även om den regnar bort här på ön.

Förutom det blir det väl jobb som vanligt, och så ska jag försöka hitta något nytt boende. Köpa eller hyra? Lutar åt hyra; för det är så jävla dyrt att låna här - suck. Men källaren kommer jag gärna upp från.

Annars får jag önska er alla ett Gott Nytt 2008!

Må alla era krus vara välfyllda, konton aldrig sina, damer (alt. gubbar) aldrig klaga och må alla era drömmar uppfyllas!

No comments: