Sunday, February 04, 2007

"Lugna" lördag

Hmm... den här helgen har verkligen varit totalt annorlunda mot de två (tre?) senaste. När jag då härjat runt på stan med diverse polare (och annat löst folk) varje fredagskväll, varit schleten på lördagen och sen inte gjort ett scheit på söndagen så har jag den här helgen...

JOBBAT! Jo, tro fan det ja. Vi ska nämligen på måndag, inför VD-n, presentera idéer för BYKOs nya butik som öppnar i höst. Så hela långa dagen idag, från 10 till 18 satt man o knega med PowerPoint på kontoret... bröl. Nästan (bara nästan) så jag hellre hade varit schleten :)

Men nåväl - nu e presentationfan klar och nu blir det bara skönt att ha mötet på måndag (och ett annat liknande på tisdag) avklarade. Sen ska jag nog ta halvdag på onsdag eller nåt, typ.

Förutom detta arbetande har jag införskaffat ett nytt roligt lir till datorn: Civ City Rome. Är i grund och botten samma lir som Caesar-spelen (Sim City på romartiden), men med stentuff grafik och härlig känsla. Alltid gött att lira bort några timmar - speciellt när man suttit hela dagen framför en skärm :)

Nåväl, ska väl försöka börja kliva till sängs nu eller nåt... fan, behöver en flickvän.

No comments: