Monday, December 11, 2006

Dagens gulligaste...

Hittat på Expressen.se

1. En kyss ska ske stegvis. Börja med att försiktigt närma dig din partners mun, vänta på gensvar och låt då även dina egna läppar sakta öppna sig, utan att påskynda situationen.

2. Kom ihåg att det inte finns några standardrörelser som din tunga måste utföra. Att kyssas är en lek mellan två personer som vill upptäcka och pröva sig fram tillsammans. Därför kommer heller ingen kyss att riktigt vara den andra lik.

3. Koncentrera dig enbart på vad du håller på med. Alla andra tankar är förbjudna under tiden som du är på upptäktsresa. Slut ögonen och kom ihåg att den mest känsliga och mottagliga punkten är tungspetsen.

4. En kyss ska vara osjälvisk och oegoistisk. Det är viktigare att ge än att ta men därmed inte sagt att du inte har rätt att njuta själv. Ställ därför även krav på din partner. Om den du är tillsammans med verkar oengagerad är det lika bra att avbryta direkt.

5. På samma sätt som att en kyss ska börja stegvis, ska den även avslutas etappvis. Speciellt om du ägnat dig åt en riktigt djup kyss. Stäng sakta läpparna och fortsätt kyssen ännu en liten stund med slutna läppar. Det är helt otänkbart att avbryta tvärt.

6. Munhygien! Se till att ha en bra munhygien och en fräsch andedräkt. Inte enbart för din partners skull, utan även för din egen. Annars kommer du att ägna alldeles för mycket tid och energi åt att tänka på det och du får då svårt att ge dig hän.

No comments: