Sunday, March 05, 2006

Strulig fredag...

Jo, jag vet att det är söndagskväll, men fredagskvällen har nu buggat mig sen den inträffade så jag känner att jag måste dela med mig av den.

Tanken var att ta en lugn relaxefredag med ett äntligen fungerande och hitkommet x-box, samt käka pizza o dricka cola hemma hos min kusin (som bor längst på andra sidan stan (tänk åka från Söder till Solna, typ)).

*Jobbighet nummer ett inträffade när jag skulle kliva ur bilen hemma hos honom och x-boxen väljer att sådär retligt långsamt glida ur sin låda och dunsa ner på marken (!!!)... många fula ord kom ur min mun tillsammans med böner om att den fortfarande skulle funka.

Det gjorde den... bra.

* Jobbighet nummer två var dock att när jag väl kontrollerat att den fungerade (med strömsladd isatt) så märkte jag att jag saknade tv-sladden.... SUCK.

* Jobbighet nummer tre var pizzan, som vi dels fick vänta en timme på (isf en kvart) och där pizzerian (Pizza Hut, no less) glömde sätta på salamin så vi fick en mozarella med grönmögelost (rekommenderas ej).


* Jobbighet nummer fyra var när vi bestämde oss för att istället lira nåt på min kusins spreulans nya flashiga dator, så märkte vi att databutiken glömt att installera ljuddrivisar... så då var inte det nå kul heller.

* Jobbighet nummer fem var slutligen att filmen som vi då hyrde (då vi inte kunde lira x-box coh dator), nämligen "Jorden runt på 80 dagar" med Jackie Chan sög något fruktansvärt... den får två mycket svaga S (pga den söta tjejen i den).

Och sen var fredagen slut.