Wednesday, March 01, 2006

krångel bök o stök...

Tjo!

Från början var det tänkt att det här mest skulle handla om den fantastiska fotbollsturnering som min avdelning genomförde i lördags, så jag börjar väl med det då ;)

Var som sagt fotbollsturnering i en icke-uppvärmd inomhushall i lördags, vilket faktiskt råkade sammanfalla med en av årets (i kid you not) första frostkvällar (!!!). Kort och gort innebar detta förhollande att man var varm och svettig när man sprang (ok, lunkade, stånkade, pustade, frustade) runt på plan och dirigerade försvarlinjen som en riktig Bjärred Andersson (lr åtminstånde som en mycket blekfet kopia). Detta fantastiska dirigerande ledde oss till segrar i tre matcher av fem (varav den ena förlusten kom mot de blivande serievinnarna och den andra berodde på vad vi väljer att kalla för en miss i kommunikationerna (alternativ klantarselspel av försvarslinjen)). Nåväl... var då.

Inte fullt så varm var man mellan matcherna, då den briljanta person som lade matchschemat gav oss fyra matchers ('a tolv minuter styck) mellanrum mellan våra första tre matcher och sedan de tre sista på raken ;-) Man lyckades i alla fall både svettas som en åsna och frysa som en gris på (nästan) en och samma gång.

Kontentan av detta då?

Jo... att vakna på söndag med bultande verk i hals och öron!!! Verk som sedan har fortsatt hela veckan tills man äntligen idag kännt sig som en människa igen. Stoppade tom svansen mellan benen och ringde till mormor och morfar som fick pyssla om mig i måndags och tisdags. Vilket iofs var mycket uppskattat.

Kanske borde jag ha insett att jag inte var helt frisk då jag redan på jobbet i lördags kände mig rejält slö. Men vafan... man e ju bara ung en gång o då är (var) man ju aldrig sjuk!

Och jau... har lyckats få tag på både min x-box och alla grejer till den nu!! Så nu skare liras spel så innitahelvete... o liv? Vem f-n bryr sig ;)