Lagade middag till Oskar, Katrin och Margret ikväll - hemma hos Katrin eftersom min lägenhet vare sig lämpar sig för avancerad matlagning, eller för middag för fyra.
Vad det blev?
Jo, jag körde en variant på en gammal klassiker - nämligen följande:
Kycklingbröst, penslade med en röra av soltorkade tomater, fårost och creme fraiche. Sedan ihoprullade och ihoppinnade med tandpetare.
Stekes på låg värme tills de är ljusbruna och fina. Låt dem sedan vara kvar i pannan medan resten av röran (plus svamp) kokar till däri.
Detta serveras sedan på en bädd av färskpasta.
Till detta körde vi en lätt Merlot, som passade jättebra till kycklingen.
Mycket gott och lätt.
Rekommenderas varmt.
Och nu blir det sova - eftersom man ska jobba imorrn.
Vad det blev?
Jo, jag körde en variant på en gammal klassiker - nämligen följande:
Kycklingbröst, penslade med en röra av soltorkade tomater, fårost och creme fraiche. Sedan ihoprullade och ihoppinnade med tandpetare.
Stekes på låg värme tills de är ljusbruna och fina. Låt dem sedan vara kvar i pannan medan resten av röran (plus svamp) kokar till däri.
Detta serveras sedan på en bädd av färskpasta.
Till detta körde vi en lätt Merlot, som passade jättebra till kycklingen.
Mycket gott och lätt.
Rekommenderas varmt.
Och nu blir det sova - eftersom man ska jobba imorrn.
Comments